Vergelijk hotels

en bespaar Geld en Tijd
Alle hotels  >  Nederland  >  Texel  >  

Residentie Californie Texel


Residentie Californie Texel

 

Het Residentie Californie Texel is een 4 sterrenhotel welke ligt in Texel. Het personeel van Residentie Californie Texel is erg vriendelijk en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Mocht u tijdens uw verblijf vragen of verzoeken hebben, helpen de mensen ter plaatse u graag verder. Het adres van Residentie Californie Texel is "Californiëweg 443, De Koog".

Beoordeling: 4,0 uit 5   gebaseerd op 82 beoordelingen  Bekijk informatie

Goedkope kamers boeken in het Residentie Californie Texel

Vul onderstaand formulier in om de goedkoopste prijzen te zien. Wij zoeken voor u de vele aanbieders af en tonen u de diverse prijzen die u voor Residentie Californie Texel vind op internet. Uit deze prijzen kunt u gemakkelijk de goedkoopste halen.

Faciliteiten van Residentie Californie Texel

Dit hotel beschikt over de volgende faciliteiten: Zwembad, Lift, Televisie, Wasservice, Fietsenverhuur, Fietsen, Paardrijden, Speeltuin, Trekken, Jacuzzi, Massage, Solarium, Kuuroord en gezondheidscentrum, Herenkapper/Schoonheidssalon, Internetverbinding (draadloos), Familiekamer, Gratis parkeren.
Op Hotelzoom.nl kunt u heel gemakkelijk hotels vergelijken. Hotelzoom.nl is onderdeel van het Reizen Netwerk   |   Links   |   Contact