Vergelijk hotels

en bespaar Geld en Tijd
Alle hotels  >  Albanië  >  Durres  >  

Iliria Hotel Internacional Durres


Iliria Hotel Internacional Durres

 

Het Iliria Hotel Internacional Durres is een 4 sterrenhotel in de plaats Durres. Het personeel van Iliria Hotel Internacional Durres is erg vriendelijk, zij zullen er werkelijk alles aan doen om uw verblijf in het hotel aangenaam te maken. Mocht u tijdens uw verblijf vragen of verzoeken hebben, aarzel dan niet de mensen ter plekke te vragen. Het adres van Iliria Hotel Internacional Durres is "Lagja 13, Iliria beach".

Goedkope kamers boeken in het Iliria Hotel Internacional Durres

De goedkoopste kamers voor Iliria Hotel Internacional Durres vindt u op Hotelzoom.nl. Wij hebben namelijk alle prijzen van alle aanbieders van dot hotel in kaart gebracht. Vul onderstaand formulier in en u krijgt een handig overzicht. Zo betaalt u nooit te veel!

Faciliteiten van Iliria Hotel Internacional Durres

De faciliteiten van dit hotel zijn: Restaurant, Parkeerplaats, Bar / Lounge, Airconditioning, Minibar, Privéstrand, Strand - rechtstreekse toegang, Douche, Slaapkamer met badkamer, Privé badkamer, Familiekamer, Gratis parkeren.
Op Hotelzoom.nl kunt u heel gemakkelijk hotels vergelijken. Hotelzoom.nl is onderdeel van het Reizen Netwerk   |   Links   |   Contact