Vergelijk hotels

en bespaar Geld en Tijd
Alle hotels  >  Vietnam  >  Da Nang  >  

SunSea Hotel Da Nang


SunSea Hotel Da Nang

SunSea Hotel Da Nang

 

Het SunSea Hotel Da Nang is een 2 sterrenhotel in het leuke Da Nang. Het personeel van SunSea Hotel Da Nang is erg vriendelijk, zij zullen er werkelijk alles aan doen om uw verblijf in het hotel aangenaam te maken. Mocht u tijdens uw verblijf vragen of verzoeken hebben, aarzel dan niet de mensen ter plekke te vragen. Het adres van SunSea Hotel Da Nang is "My Khe Beach, Nguyen Van Thoai St, Son Tra Dist".

Beoordeling: 3,2 uit 5   gebaseerd op 10 beoordelingen  Bekijk informatie

Goedkope kamers boeken in het SunSea Hotel Da Nang

Om de goedkoopste prijzen voor dit hotel te zien kunt u onderstaand formulier invullen. HotelZoom zal dan de diverse aanbieders met elkaar vergelijken en de prijzen aan u presenteren. Hierna kunt u gemakkelijk een goedkope kamer in het SunSea Hotel Da Nang boeken.

Faciliteiten van SunSea Hotel Da Nang

Dit hotel beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning, Vreemde valuta wisselen, Minibar, Kabel- / Satelliettelevisie, Haardroger, Televisie, Wasservice, Bureau, Fitnesscentrum, Badjassen, Douche, Eethuis/Zelfbedieningsrestaurant.
Op Hotelzoom.nl kunt u heel gemakkelijk hotels vergelijken. Hotelzoom.nl is onderdeel van het Reizen Netwerk   |   Links   |   Contact